Et væld af muligheder

Vito Tourer - en familie med mange talenter

Kun den, der får lov at udfolde sig frit, føler sig godt tilpas. Derfor har vi sørget for, at den ny Vito Tourer kan afstemmes perfekt til dit individuelle pladsbehov med sine tre længder kompakt[1], lang eller ekstra lang[1]. I den rummelige passagerkabine nyder dine passagerer godt af en fremragende pladskomfort. Og i det rummelige lastrum er der plads til uanede mængder last. Men selv om den er så rigeligt stor indvendigt, lader Vito sig nøje med en bilhøjde på 1.893 mm ved Vito Tourer 2,8 t tilladt totalvægt (+48 mm i forbindelse med tagræling) og kan således uden problemer være i de fleste garager, parkeringshuse, parkeringskældre og vaskehaller. Så med alle sine fortrin sørger Vito for, at også din virksomhed får de bedste udfoldelsesmuligheder.

Også når det gælder udvalget af biler kan Vito Tourer prale af en stor alsidighed: Vito Tourer BASE, Vito Tourer PRO og Vito Tourer SELECT har hver især deres særlige talenter, som du kan gøre brug af til dine individuelle formål. Hvad de alle har til fælles er en stor rummelighed og en høj driftssikkerhed og rentabilitet.

Og på grund af den høje nyttelast – op til 120 kg større end i forgængeren – kan pladsen udnyttes optimalt.

Om du vil anvende den til taxa- og turistkørsel, som foreningsbil, hotelshuttle eller til transport af dit arbejdssjak – med de mange forskellige sædekombinationer til mellem 2 og 9 personer og de mange udstyrsmuligheder er den ny Vito Tourer præcis lige så individuel som dine passagerer.

  • To akselafstande[1]
  • Tre længder fra 4.895 mm (kompakt) [1] over 5.140 mm (lang) til 5.370 mm (ekstra lang)[1]
  • Plads til mellem to og ni personer afhængigt af sædekonfiguration
  • Mange forskellige sædekombinationer
  • Lastlængde op til 2.908 mm og lastvolumen op til 2.65 m³
  • Op til maksimalt 3,2 tons tilladt totalvægt
  • Forskellige motorvarianter
  • Mange udstyrsmuligheder

[1] Den kompakte og ekstra lange model forventes at kunne fås fra januar 2015.

Vito

Tourer

Produktfordele

Tekniske data og udstyr

Rådgivning og salg