Information til frie værksteder

Mercedes-Benz værkstedsinformation

Service & Parts net:
Den centrale online-platform for frie værksteder med teknisk information om vedligeholdelse og reparation. Hér finder du også nærmere oplysninger om det digitale servicehæfte (Digital Service Booklet - DSB), som er vores nye online-servicehæfte.
Værkstedsinformationssystem:
I systemet WIS net finder du brugervenlig serviceinformation. Systemet indeholder al servicelitteratur helt tilbage fra ca. 1985.
Elektronisk reservedelskatalog:
Det elektroniske reservedelskatalog EPC net hjælper dig med at finde frem til de rigtige reservedele.
TIPS-platform:
TIPS er et gennemgribende datasystem til global udveksling af teknisk information, teknisk viden og tekniske løsninger på alle serviceniveauer.
WebParts:
Med Mercedes-Benz WebParts får du let adgang til at bestille originale Mercedes-Benz reservedele.Dette omfatter også fabriksrenoverede ombytningsdele og tilbehør. Enkelt og hurtigt via Internet. For at få adgang til dette online bestillingsværktøj, skal du have et personligt brugerid samt password. For at blive registreret som bruger af Mercedes-Benz WebParts skal du kontakte din Mercedes-Benz forhandler som kan informere dig om hvilke krav der stilles, for at blive bruger af Mercedes-Benz WebParts.