Mercedes-Benz TruckMobility

Hvad der end driver dig: Vi sikrer din mobilitet

Ud over selve lasten er tiden den mest dyrebare faktor i transport- og logistikbranchen: Et uheld, der forhindrer dig i at komme videre, kan hurtigt komme til at koste både penge og dårlige nerver. Med Mercedes-Benz TruckMobility sørger vi for, at du kommer videre, når det hele lige pludselig ser sort ud.


Med den nye mobilitetsgaranti kan Mercedes-Benz’ kunder vælge mellem to pakker: Mercedes-Benz TruckMobility Basic og Premium. Hvad enten det drejer sig om udgifter til arbejde på stedet (f.eks. kørsel til og fra stedet, diagnose, hjælp ved tekniske uheld), bugseringsomkostninger eller fremskaffelse af reservedele – med begge pakker er du godt sikret. TruckMobility Premium indeholder derudover en række yderligere ydelser, f.eks. en dækservice og en logistikservice, som organiserer en omlæsning af lasten.

TruckMobility

Få mere at vide om TruckMobility.

Fordele, der bringer dig videre:

  • 24h-service
  • Omfattende netværk af serviceværksteder
  • Intet køretøjstjek påkrævet
  • Korte stilstandstider
  • Fordelagtigt årsbidrag

For at kunne udnytte alle fordele ved TruckMobility skal du benytte dig af et MercedesServiceCard. Med dette kort får du ud over mobilitetsgarantien også en række andre nyttige ydelser med på vejen.