FleetBoard-hardware

Rentabilitet er et spørgsmål om teknik - og teknik er dét, FleetBoard handler om

Den ny til langturskørsel giver dig alle forudsætninger for optimal rentabilitet med indbygget Fleetboard-hardware. FleetBoard optimerer din flådestyring via en række telematikløsninger, så du får fuld og effektiv kontrol over din lastbilsflåde. Sig goddag til FleetBoard TiiRec og FleetBoard DispoPilot – din nye succesduo!

FleetBoard TiiRec – hjertet i din lastbilsstyring

FleetBoard TiiRec er terminalenheden, der overfører tekniske data for enhver bil udstyret med et interface. Det integrerede GSM/GPRS-modem og en GPS-modtager gør det muligt at kommunikere via mobiltelefonnettet og forbinde alle oplysninger om bilen med positionsdata, f.eks. med henblik på at lokalisere bilens aktuelle position. Føreridentificeringen sker via det isatte FleetBoard-førerkort eller det almindelige digitale førerkort.

DispoPiloten er den fleksible hardware til transportstyring og fås i to varianter:

DispoPilot.mobile. Sæt den i, og sæt i gang.DispoPilot.mobile er forudsætningen for, at transportsstyringstjenesterne kan bruges i bilen. Touchscreen-enheden med farvedisplay kan tages ud af den fastmonterede holder og indeholder en stregkodescanner til pakker. Yderligere funktioner er digitale underskrifter og direkte kommunikation med føreren via ordreformular og tekstmeddelelser. Som ekstraudstyr kan der integreres lastbilsattributter i navigationssystemet. Navigationen rummer desuden elementer som f.eks. en vognbaneassistent og en funktion, der ved ruteplanlægningen tager hensyn til transport af farligt gods.DispoPilot.guide: Fastmonteret variant med stor skærm. Denne førerhusterminal er udstyret med en skærm på 7“ (17,8 cm) og giver dig professionel adgang til en verden af moderne transportstyring.
FleetBoard TiiRec og DispoPilot serviceres pr. remote-opdatering.