Axor originaltilbehør

Ekstra udstyr til eksperter

For at din arbejdsplads frem for alt lever op til én ting: Dine helt egne forestillinger.

Det første indtryk er afgørende. Og det gælder naturligvis også for din Axor. Derfor findes der blandt Mercedes-Benz originaltilbehør en hel masse ekstra eksteriørdetaljer, som du kan bruge til at give din lastbil en helt special fremtoning. Udvalget af udvendige designelementer går fra designfolie over vindspoilere til sideruderne og tilbehør til hjulene til skinnende detaljer i krom og rustfrit stål. Du finder altid noget, der passer lige til din lastbil.

Du bruger meget tid inde i din lastbil, så du skal selvfølgelig også føle dig rigtig godt tilpas dér. Et omfattende udvalg af interiørtilbehør hjælper dig med at skabe mere komfort og en personlig atmosfære i førerhuset: Lige fra trælister og individuelle sædeindtræk til ekstra praktiske opbevaringsrum og detaljer som f.eks. et barberspejl. Du kan få alt, hvad du ønsker dig.

Du stiger ind, kører af sted, og er altid til at få fat i takket være moderne teknologi. Front- eller bakkamerasystemer, forskellige radioer og mobiltelefonløsninger samt den klassiske CB-radio fuldender vores udvalg af tilbehør. God fornøjelse med at vælge.