Actros originaltilbehør

Fra stjerne til superstar

Lige så forskellige ønsker du måtte have til din lastbils udstyr, lige så alsidigt er Mercedes-Benz originaltilbehøret til Actros. Tilbehøret opfylder de højeste krav, når det gælder kvalitet, komfort og brugbarhed i praksis.

Eksteriøret på din Actros stråler: Skinnende krom og rustfrit stål er de materialer, du kan bruge til at give din Actros et helt individuelt præg. Du kan være sikker på at vække særlig opsigt med udstyr som krompakken, højglanspoleret tilbehør i rustfrit stål, aerodynamiske komponenter eller robuste lysdiodelygter – alt er naturligvis i bedste Mercedes-Benz kvalitet og med ideel pasform.

Interiøret er ergonomisk, funktionelt og æstetisk på én og samme tid. Det sportslige aluminiumdesign med passende aluminium-/læderrat viderefører den ny Actros' udvendige kraftfulde udstråling inde i førerhuset. Forskellige opbevaringsløsninger som f.eks. opbevaringsskålen og opbevaringsboksen i passagersiden sørger for mere komfort.
Også inden for eludstyr har vi alt, hvad du skal bruge for at kunne være tilgængelig og holde kontakt med andre til enhver tid, det være sig via radio, telefon eller kommunikationssystem.