Den ny Actros

– starten på en ny dimension

Perfekt tilpasset fremtidens krav – og dermed også dine krav

Fra frontspoileren over kølergrillen og op til taget: Det markante, langtursspecifikke eksteriørdesign giver også rent optisk den nyudviklede Actros en ny dimension. Samtidig dokumenteres også den ny Actros’ stærke indre værdier på imponerende vis. Eksempelvis via det venlige, lyse indemiljø og den tydelige adskillelse mellem arbejdsplads og opholdsområde. Med sine brugsorienterede førerhuse skaber den ny Actros hidtil usete dimensioner for arbejde, fritid og søvn på langtursområdet: Alle 2.500 mm brede førerhuse er udstyret med plant gulv, og også de 2.300 mm brede førerhuse fås med plant gulv. Ståhøjde mellem sæderne: Op til 2,13 m. I tillæg til dette: Markant bedre plads og opbevaringsmuligheder end i forgængeren.

Mere effektiv end nogensinde

For at opnå en hidtil uset rentabilitet har vi udstyret den ny Actros med en lang række forbrugsreducerende nyheder og ekstra sparsommelige motorer: Op til 6 % lavere forbrug med Euro V-motor. Ud over Euro V og EEV fås den ny Actros som en af de første også med motorer, der allerede nu opfylder Euro VI – og dermed har en forbrugsfordel på op til 3 % i forhold til modellerne med Euro V-motor. Ud over nyskabende teknologi er også perfekt afstemte service- og tjenesteydelser med til at skabe særligt lave samlede omkostninger for den ny Actros: Fra det telematikbaserede FleetBoard®-system og Mercedes-Benz Service Excellent over attraktive leasing- og finansieringsløsninger til chaufførkurser, hvor man lærer at køre på en måde, der sænker brændstofforbruget. Alt dette med henblik på at sænke omkostningerne og øge dine indtjeningsmuligheder.

Mere dynamisk end nogensinde

For at opnå en helt unik kørefornemmelse har vi udstyret den ny Actros med en innovativ bagakselstyring, et meget præcist reagerende styretøj og en bredere, mere stiv ramme. De spontant reagerende motorer, der fås på fire ydelsestrin fra 310 kW (422 hk) til 375 kW (510 hk), står sammen med Mercedes PowerShift 3 og en række ekstra kørefunktioner som garanter for rentabel køreglæde. Du får også mange andre fordele med den ny Actros. Eksempelvis frit valg mellem forskellige rammeoverhæng med henblik på større opbygningsvenlighed samt et udvidet udbud af akselafstande. En tankvolumen på op til 1.300 l for sættevognstrækkere og fleksible tankkombinationsmuligheder øger brugervenligheden yderligere. Kort sagt: Med den ny Actros kan du få en praktisk lastbil til langturskørsel, som er skræddersyet til lige netop dine behov.

Yderligere oplysninger