Den ny dimension inden for komfort

Storslået ned i mindste detalje

Den ny Actros kommer med helt nye definitioner på begreber såsom bevægelsesfrihed, rumfølelse og atmosfære – hele tiden med fokus på, hvordan chaufførens hverdag ser ud.

Moderne arbejdsplads og attraktivt opholdsrum med plads til at hvile ud og sove – de nyudviklede førerhuse til den ny Actros lever til fulde op til disse mål. Frem for alt GigaSpace-førerhuset, som på fascinerende vis tydeliggør den ny dimension inden for langturskørsel. Eksempelvis med sin imponerende ståhøjde* på hele 2,13 m og et optimalt forhold mellem opbevaringsplads og bevægelsesfrihed. Også i bredden sætter den ny Actros standarden, idet den 2.300 mm brede variant også fås med gennemgående plant gulv. Og de 2.500 mm brede førerhuse har i passagersiden en imponerende bevægelsesfrihed for hovedet takket være en forskydning af opbevaringspladsen over forruden.

Arbejds-, opholds- og sovekomfort i en helt ny dimension

Bedre ergonomi med praktiske løsninger har været målsætningen for den ny arbejdsplads – og hvad der lyder så enkelt og føles så behageligt undervejs, er resultatet af en lang række komponenter, som både ergonomisk og funktionelt set er tilpasset hinanden helt ned i detaljen. Hertil hører det nye cockpit, som er vendt mod føreren, de nyudviklede sæder, det nye multifunktionsrat og de mange opbevaringsrum, som er lette at nå fra førerpladsen. Kort sagt: Alt kan betjenes intuitivt og er nøje tilpasset arbejdsdagen, som den ser ud for en langturschauffør.

Afgørende for den behagelige atmosfære i den ny Actros er – ud over det hyggelige interiørdesign med sit venlige farvekoncept, sit klare formsprog og sine udsøgte materialer, der er lette at rengøre – også den klare adskillelse mellem arbejdsplads og opholdsområde. Det velgennemtænkte opholdskoncept og især det nye SoloStar Concept sikrer dig maksimal afslapning i pauserne. Og de nyudviklede senge sørger for, at du sover godt. En lang række praktiske detaljer samt forskellige interiørkoncepter, der fås som ekstraudstyr, øger feel good-følelsen og giver den ny dimension inden for førerhuskomfort et personligt, individuelt præg.

* Ståhøjde mellem sæderne