Førerhusvarianter

Fordi vi ikke tror på kompromisser: Anvendelsesorienterede førerhuse

Takket være en bredde på 2.500 mm eller 2.300 mm og en længde, der er vokset til 2.300 mm, kan den ny Actros med førerhusene GigaSpace, BigSpace, StreamSpace og ClassicSpace opfylde praktisk talt alle krav, hvad angår plads, udstyr og komfort.

Større anvendelsesorientering, mere komfort

Med totalt fire tagformer, to bredder og forskellige førerhushøjder giver de seks førerhusvarianter til den ny Actros dig optimale arbejdsbetingelser i langturssegmentet. Det 2.300 mm brede StreamSpace-førerhus egner sig optimalt til regional langturskørsel med én chauffør. Førerhuset findes tillige med et plant gulv, som giver en ståhøjde* på 1,97 m. Med over 100 l ekstra rumplads og 70 l ekstra opbevaringsplads i forhold til forgængeren giver dette førerhus dig en optimal kombination af aerodynamik og opholdskomfort ved regional langturskørsel.

StreamSpace-førerhuset fås også i en 2.500 mm bred udgave med plant gulv – for endnu større bevægelsesfrihed og endnu mere opbevaringsplads til de rigtigt lange ture. Med sin ringe luftmodstand bidrager StreamSpace-førerhuset under alle omstændigheder til at holde brændstofforbruget nede.

ClassicSpace, BigSpace og GigaSpace

ClassicSpace-førerhuset med en bredde på 2.300 mm og en 170 mm høj motortunnel er beregnet til de mellemlange ture.

BigSpace-førerhuset med plant gulv, 1,99 m ståhøjde* og en bredde på 2.500 mm er specielt velegnet til de lange internationale ture og udmærker sig ved masser af bevægelsesfrihed og opbevaringsplads. Udtrykt i tal: 5.700 l førerhusplads og 890 l opbevaringsplads.

Kun med et GigaSpace-førerhus får du endnu mere plads og endnu mere komfort. Førerhuset er konstrueret til international langturskørsel og har godt med opbevaringsplads også til en tomandsbesætning. Med 920 l mere førerhusplads, 50 l mere opbevaringsplads og en ståhøjde* på 2,13 m giver dette førerhus i forhold til Megaspace-førerhuset ikke bare en endnu mere imponerende følelse af god plads, men også ekstra opbevaringsplads til alle tænkelige fornødenheder, der skal med på turen. Til alle førerhuse til den ny Actros kan der tilvælges masser af forskelligt ekstraudstyr, som gør arbejds- og opholdsforholdene endnu mere individuelle og komfortable.

* Mellem sæderne