Fyld bare mere på.

Actros Loader og Actros Volumer.

Lidt baggrundsinformation vedrørende begreberne nyttelast og volumen: Med Actros Loader og Actros Volumer er der tale om ægte specialister, som ganske enkelt har plads til mere.

Branchespecifikke lastbilskoncepter.

Med Actros kører du særdeles økonomisk ved langturskørsel. For også at kunne opfylde dette krav i forbindelse med nyttelast- og volumenorienterede transportopgaver har vi udviklet Actros Loader og Actros Volumer. Fordi: Specielle arbejdsopgaver kræver specialværktøj – eller rettere sagt specielle biler.

Med Actros Loader tilbydes der nyttelastoptimerede sættevognstrækkere og ladvogne, som hører til blandt de letteste inden for langturskørsel. Fra fabrikken. Med ydelesstærke, brændstofbesparende Euro VI-motorer og anvendelsesorienterede førerhuse, hvor der ikke gås på kompromis med den høje sikkerhed.

Actros Volumer giver mulighed for endnu større rentabilitet i forbindelse med transport af volumengods. Som specialist inden for volumentransport lever den også op til de høje krav, der stilles til 4x2-sættevognstrækkere, f.eks. med skammelhøjde indtil under 900 mm. I praksis betyder dette: en frihøjde på 3 m. Foruden den store lastvolumen bidrager de brændstofbesparende drivlinekonfigurationer og f.eks. den enorme tankvolumen også til større rentabilitet. Anvendelsesorienterede førerhusvarianter som f.eks. CompactSpace, der er specielt velegnede til autotransportopgaver, giver yderligere fordele.

YDERLIGERE OPLYSNINGER