Aktuelle temaer.

Det bedste fra 20 år. I en Actros.

Actros bliver 20 – du er inviteret med til festen! Med én af de blot 200 specialmodeller, udstyret med masser af sikkerhedssystemer, meget komfort og høj driftsøkonomi.

En Actros bliver ikke ældre. Kun bedre.

Med Actros skrev Mercedes-Benz i 1996 et nyt kapitel i „lastbilshistorien“. For Actros har ikke blot fået mange internationale udmærkelser, som f.eks. den eftertragtede „Truck of the Year“ eller Red Dot Award, men har også været dominerende på markedet som næsten ingen anden lastbil.

For hver ny generation af Actros lykkedes det at sætte nye standarder: Ved hjælp af den høje komfort i førerhusene til langturskørsel, som f.eks. afspejles i en enorm ståhøjde, utallige opbevaringsmuligheder, men også i en moderne arbejdsplads med perfekt ergonomi.

Ved hjælp af forbilledlig driftsøkonomi: Takket være konstante optimeringer af drivlinen, de sekundære forbrugere og aerodynamikken, der alle forfølger et mål: Nemlig fortsat at reducere brændstofforbruget. Innovationer som BlueTec-motorerne, Mercedes PowerShift eller Predictive Powertrain Control (PPC) er blot et par eksempler på, hvorfor Actros altid kan sætte nye milepæle i enhver sammenhæng – alle er naturligvis også monteret i den aktuelle jubilæumsmodel.

Men også fordi Mercedes-Benz altid er forblevet tro over for sin rolle som pioner, når det gælder sikkerhed: Således kunne Actros allerede i 2001 fås med Lane Keeping-assistenten som ekstraudstyr – 14 år før sikkerhedssystemet blev standard. Et andet eksempel er fjerde generation af Active BrakeAssist, som gør vejene mere sikre for alle.

Denne enestående succeshistorie fejrer vi med en specialmodel, der er begrænset til 200 biler. Uden fastsat lakering for at du f.eks. kan vælge dit firmas farve. Men som især indeholder alt det, som dagligt hjælper dig med at give konkurrenterne baghjul.