Køredynamik

Enestående køredynamik: Altid suveræn og afslappet kørsel.

Drivlinekonfigurationer, som er nøje afstemt i forhold til hinanden, spontan ydelse, høj kørestabilitet, præcise styreegenskaber – er alt sammen med til at aflaste chaufføren mærkbart og give en enestående køreglæde. Kort sagt: Der findes næppe nogen anden lastbil, der har lige så suveræne og afslappende køreegenskaber som Actros.

Actros er kendetegnet ved en fremragende køredynamik: Den sikres ved et præcisionsorienteret samarbejde mellem alle drivline-, chassis- og affjedringskomponenter. Således sørger den præcise respons fra rækkemotorerne med stor trækkraft og den perfekt tilpassede gearskiftestrategi i gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 for en spontan og komfortabel igangsætning. Desuden udfoldes motorens kræfter særligt effektivt i forbindelse med den enkeltudvekslede bagaksel. For at opnå den bedst mulige praktiske anvendelse, et lavt forbrug og dermed bedre rentabilitet.

Også i forbindelse med kørekomforten gælder det, at alt skal være perfekt afstemt i forhold til hinanden. Det gælder alt lige fra det fintfølende styretøj over rammen og 4-bælgs luftaffjedringen til den innovative bagakselstyring*.

Samlet set resulterer det i en fremragende kørekomfort og en utrolig suveræn og komfortabel køreglæde. Fra start til mål.

* Kun i forbindelse med 4x2-biler, ikke ved Actros Loader.