Komfort med chaufføren som omdrejningspunkt. Og med anvendelsesformålet.

Ægte størrelse til den mindste detalje.

Actros giver begreber som bevægelsesfrihed, rumfølelse og atmosfære en helt speciel betydning, uden at miste forståelsen for førerens dagligdag. Kort: Arbejds-, bolig- og sovekomfort, der leverer op til førerens opgaver og højre krav under langturskørsel.

En moderne arbejdsplads, et attraktivt sted at opholde sig eller for den sags skyld at sove godt – førerhusene til Actros lever på alle måder op til dette krav. Mesterstykket er GigaSpace. Det kan på fascinerende vis formidle alle fordele ved den usædvanligt store komfort i Actros til langturskørsel. F.eks. har det en utroligt stor ståhøjde* på 2,13 m og et fremragende forhold mellem plads til opbevaring og bevægelsesfrihed.

Perfekt ergonomi og praksisorienterede løsninger er karakteristiske nøgleord for arbejdspladsen i Actros – og alt det, der lyder så simpelt og føles så godt ude på vejene, er resultatet af en lang række komponenter, som er tilpasset hinanden ned i de mest ergonomiske og funktionelle detaljer. Det omfatter f.eks. cockpittet, som er tilpasset ideelt i forhold til førerens behov, ligesom de komfortable sæder og multifunktionsrattet. Alt kan betjenes intuitivt og nøjagtigt tilpasset i forhold til arbejdsgangene i forbindelse med langturskørsel. Den behagelige atmosfære i Actros opnås ikke alene takket være det hjemlige interiørdesign med det behagelige farvekoncept, det klare formsprog og de elegante materialer, der er perfekt forarbejdede og nemme at rengøre. Her spiller den klare adskillelse mellem arbejdsplads og opholdsrum også en afgørende rolle.

Det gennemtænkte opholdskoncept og især det nye SoloStar Concept giver mulighed for maksimal afslapning under pauser. Med de behagelige senge er man sikker på at få den kvalitetssøvn, man har brug for. Desuden øger talrige praktiske detaljer og interiørkoncepter** fornemmelsen af velvære, samtidig med at de tilføjer førerhuskomforten i Actros et helt personligt udtryk.

* Ståhøjde mellem sæderne.
** Ekstraudstyr.