Mere end blot rentabel. Actros.

Komfort Med i alt elleve førerhusvarianter til Actros findes den rigtige løsning altid, når det gælder arbejde, ophold og søvn i forbindelse med langturskørsel. Foruden den lyse og venlige atmosfære og den klare adskillelse mellem arbejdsplads og opholdsrum sørger f.eks. også ståhøjden på op til 2,13 m for en stor grad af bevægelsesfrihed samt masser af opbevaringsplads og behagelige senge for den bedst mulige arbejds-, opholds- og sovekomfort.

Rentabilitet. Den høje grad af rentabilitet i forbindelse med Actros opnås ved hjælp af forskellige faktorer. F.eks. er den fra start udstyret med en særligt forbrugsreduceret teknik – og omfattende servicetilbud kan øge rentabiliteten og driftstidseffektiviteten yderligere. Desuden kan serviceydelser, som er nøje afstemt i forhold til hinanden, f.eks. FleetBoard og CharterWay Rental, bidrage til at opnå reducerede forbrugsomkostninger. Førerkurser og MercedesServiceCard giver yderligere fordele.

Køredynamik For enestående køreglæde har vi udstyret Actros med en innovativ bagakselstyring på 4x2-lastbiler, et fintfølende styretøj og en bred ramme med afstivet konstruktion. Motorerne med spontan respons fås i totalt 18 ydelsesvarianter med op til 460 kW og understøtter i forbindelse med gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 en brændstofbesparende køremåde.

Branchespecifikke lastbilskoncepter. Hvis en høj lastevne er vigtig for dig, så er Actros Loader det rigtige valg. Til volumenorienteret anvendelse er Actros Volumer den perfekte løsning.