Fabrikken i Kassel

Byen Kassel ligger i delstaten Hessen i hjertet af Tyskland – og dermed også midt i Europa. Den centrale beliggenhed gør, at byen har direkte forbindelse til en lang række trafikårer. Kompetence og kultur bygget på traditioner – med sine ca. 200.000 indbyggere og talrige besøgende kan Kassel byde på et mangfoldigt udbud af kunst og kultur. Mindst lige så imponerende er byens industrielle traditioner med 200 års erfaring inden for teknik og videnskab. Vores fabrik i Kassel er samtidig byens største industrielle arbejdsplads.

På fabrikken i Kassel går erfaringerne med at bygge lastbiler tilbage til år 1925. Siden dengang er kravene til bilerne steget støt, og dét gælder også kravene til bilernes aksler. I dag beskæftiger fabrikken ca. 3.000 medarbejdere på et 400.000 m2 stort fabriksareal. Som Daimler AG’s centrale produktionssted for aksler til erhvervskøretøjer er fabrikken førende på området på verdensplan.

Mercedes-Benz fabrikken i Kassel fremstiller komplette systemløsninger af højeste kvalitet til forskellige typer erhvervskøretøjer såsom transportere, lastbiler, busser elle tunge transportere. Herudover hører også aksler til terrænbiler, sættevognsanhængere, lastvognstogsanhængere og kardanaksler til det mangfoldige produktprogram.