FleetBoard og dig – rentabilitet²

Du er konstant på farten og møder hele tiden nye udfordringer. FleetBoard hjælper dig med at håndtere disse udfordringer – med effektive løsninger, der altid er lige ved hånden.

  • DispoPilot – hurtig kommunikation med centralen. Touchscreen-enheden med farvedisplay kan tages ud af den fastmonterede holder og indeholder en stregkodescanner til pakker. Yderligere funktioner er digitale underskrifter og direkte kommunikation med centralen via ordreformular og tekstmeddelelse.
  • FleetBoard-tidsstyring – præcis måling af køre- og hviletider. Det er bare at sætte førerkortet i og køre! FleetBoards tidsstyringsfunktion dokumenterer dine arbejdstider nøje. Med den digitale fartskriver og FleetBoards fartskriverstyring kan dit førerkort og bilens masselager aflæses og arkiveres pr. distance. Den aktuelle chauffør identificeres via det isatte FleetBoard-førerkort eller det almindelige digitale førerkort.
  • DispoPilot-guide – så kommer du sikkert i mål. Det nyeste terminaludstyr som fastmonteret enhed i førerhuset med stor touchscreen-skærm. Som den mobile DispoPilot er enheden udstyret med den nyeste navigationssoftware med lastbilsattributter og en række andre funktioner som f.eks. en vognbaneassistent og en funktion, der ved ruteplanlægningen tager hensyn til transport af farligt gods.
  • FleetBoard Reports – skaber overblik over din køreadfærd. På grundlag af oplysninger om forbrug og slid foreslås der tiltag, som kan bidrage til en forbedret køremåde. Med FleetBoard Benchmark kan du ikke blot sammenligne dig med dine kollegaer – men også med de bedste chauffører hos konkurrenterne.
  • ProfiTraining – professionelle underviser professionelle: Med henblik på at få forbedret din køremåde kan du blive undervist af professionelle Mercedes-Benz undervisere.