Portalen for opbygningsproducenter

Hvad kan jeg vente mig?

I portalen for opbygningsproducenter har du døgnet rundt og verden over adgang til mere end 1,1 mio. oplysninger, 2D-tegninger og 3D-data om mere end 25.000 Mercedes-Benz køretøjer. Desuden findes en lang række applikationer og oplysninger, som letter din ordreafvikling eller produktmarkedsføring.

I forbindelse med oplysningerne har du i portalen mulighed for at stille dine firma- og kontaktdata til rådighed for vores salgsorganisation og derved nyde godt af de mange forskellige samarbejdsmodeller. Til dit daglige arbejde har vi indrettet de tre centrale arbejdsområder "Information", "Samarbejde" og "Min portal ", som vi kort vil præsentere for dig.

Videovejledninger

Struktur og funktioner forklaret i korte videoer.

Information - alt lige ved hånden

Hvilke bildata har du brug for? Her finder du et kolossalt udvalg af mangeartede oplysninger, og med det nye design og den intuitive brugeroverflade finder du ekstremt hurtigt frem til de emner, du er interesseret i.

Samarbejde – en succes

Hér kan du tilbyde, hente og gøre brug af oplysninger. Dette område udgør en levende platform for vores fælles aktiviteter, hvor begge partnere stiller data og emner til rådighed – og begge sider kan profitere af det.

Min portal – helt individuel

I dette område har du frihed til at indrette portalen for opbygningsproducenter helt efter dit eget hoved og dine egne behov. Du vælger selv, hvilke emner eller nyheder du vil have hurtig adgang til med hvilke filtre.