Opbygninger og ombygninger

Mercedes-Benz – en stærk partner inden for op- og ombygninger

Uanset hvilke ønsker du måtte have om særlige produkter eller specialopbygninger, kan Mercedes-Benz tilbyde dig en individuel løsning, der passer til dit særlige anvendelsesformål.

Erhvervskøretøjsproducenter som Mercedes-Benz bygger som regel standardiserede chassiser bestående af en køretøjsramme med drivline, aksler og et førerhus. På disse bygger opbygningsproducenten så ofte et lad med presenning til stykgodstransport, en tippeladsopbygning eller en opbygning til specielle formål.

Kontakten mellem opbygningsproducenterne og Mercedes-Benz foregår for det meste via portalen for opbygningsproducenter, som er en platform, hvor opbygningsproducenterne kan finde information i form af tekniske datablade og tegninger, men også nyheder om produkter eller løsninger.

Når det gælder ombygning af lastbiler, tilbyder Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT) skræddersyede løsninger til opfyldelse af dine helt specifikke særlige ønsker. Sammen med udvalgte partnere realiserer vi individuelle ønsker om konfiguration, funktion og lastbilsteknologi, også uden for standardprogrammet - fra den enkleste ombygning til højt avancerede specialprodukter. „Ikke muligt“ er ikke en mulighed for os, og det er vores klare budskab til kunderne. Fortæl os, hvad du ønsker, og sammen udvikler vi den individuelle løsning, der passer til dit individuelle behov.

Du kan få yderligere oplysninger om CTT-ombygninger, hvis du henvender dig til din lokale Mercedes-Benz forhandler.

FURTHER BENEFITS