Giver afgørende værdier endnu mere vægt.

Ved første blik – og efter mange tusinde kilometer.

Den ny Atego er i enhver henseende overbevisende. Fordi den ikke alene har de samme enestående egenskaber som sin forgænger, men også har videreudviklet sine styrker.

Det er styrker som den høje kvalitet, dens ekstraordinære pålidelighed samt dens konstruktion, som sikrer en lang levetid. Derudover sørger en mængde nyt udstyr og tekniske foranstaltninger for, at du med den ny Atego, også hvad angår effektivitet og anvendelse, har en lastbil til rådighed, der er lige så overbevisende på bundlinjen som på byggepladsen. Den yderligere optimerede opbygningsvenlighed og den forøgede miljøvenlighed er andre fordele. De understreger den ny Ategos værdi og gør den til det foretrukne valg inden for let distributionskørsel.

Standarden sættes bl.a. af de nye, moderne og særligt sparsommelige 4- og 6-cylindrede rækkemotorer. Disse gør det allerede i dag muligt på særdeles økonomisk vis at opfylde Euro VI-udstødningsnormen, som træder i kraft i 2014. Gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3, som er standardudstyr, suveræne køreegenskaber og smukke aluminiumsfælge (ekstraudstyr) er yderligere kendetegn, der får Atego til at hæve sig over mængden. Ekstra værdi tilføjes også med interiørets nye design - f.eks. den nye ergonomiske førerarbejdsplads, som kan fås i tre forskellige cockpitvarianter. Ekstraudstyr såsom læderrat eller komfortsæde sætter prikken over i'et. Med den nye Atego har du således en lastbil til den lette distributionskørsel, som ikke lader noget tilbage at ønske. Og som kan bidrage markant til at gøre dine ture endnu mere rentable. Værsgo at stige ind!