Skræddersyet – til anvendelse inden for let distributionskørsel.

Så du er endnu bedre forberedt til jobbet med let distributionskørsel: En nydesignet chaufførarbejdsplads, der overbeviser med endnu mere ergonomi og komfort. Desuden er de nye, trækstærke Euro VI-motorer standard og sørger sammen med gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 samt suveræne, sikre køreegenskaber for begejstring.

Med den ny Atego får du adgang til en ny generation af lastbiler, der råder over en mængde nyt udstyr. Dermed sørger den ny Atego for, at arbejdet med distributionskørsel glider nemmere fra hånden.

Førerhus, udstyr.

På den måde giver de redesignede førerhuse ikke kun Atego et markant, umiskendeligt ydre, de overbeviser også med imponerende indre værdier: For at opnå en særligt høj anvendelsesorientering fås Atego med tre forskellige cockpitvarianter, der i forbindelse med det ny kombiinstrument, det ny multifunktionsrat og de bekvemme sæder sørger for stor køre- og arbejdskomfort. Alle betjeningselementer og opbevaringsrum er placeret ergonomisk korrekt og muliggør en enkel håndtering ved arbejde i bilen.

Motorer, gearkasser.

Også i forbindelse med kørsel står det straks klart: Ategos mange nye forcer mærkes med det samme under kørslen. Hertil hører bl.a. det ny styretøj, det nyudviklede bagakselstyr, gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og de ydelsesoptimerede og samtidig brændstofbesparende 4- og 6-cylindrede rækkemotorer.

Kørekomfort, opbygningsvenlighed.

Og fordi kravene til arbejdet med bilen inden for byggebranchen er meget forskellige, lader den ny Atego heller ikke noget tilbage at ønske, hvad opbygningsvenlighed angår. Det starter ved de mest forskelligartede forberedelser fra fabrikken – og slutter langt fra med mandskabskabinen (ekstraudstyr). Alt i alt betyder det, at du med den ny Atego er bedre forberedt på det daglige arbejde i byggebranchen, end du nogensinde tidligere har været det. I dag og i fremtiden.