Skræddersyet – til let distributionskørsel.

Anvendelse.

Når du vil være bedst muligt forberedt på distributionskørsel fra 6,5 - 16 t: En optimalt udformet førerarbejdsplads med overbevisende god ergonomi og komfort. Desuden skaber trækstærke Euro VI-motorer, gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 samt suveræne og sikre køreegenskaber begejstring.

Med Atego får du en lastbil, der med masser af anvendelsesorienteret udstyr sørger for, at det bliver enkelt at få arbejdet fra hånden i distributionsbranchen.

De fire 2300 mm brede førerhuse giver ikke alene Atego et markant og unikt udtryk, men rummer også imponerende indre værdier: Til opgaver med særlig fokus på anvendelsesorienteringen kan Atego fås med tre forskellige cockpitvarianter, som sammen med kombiinstrumentet, multifunktionsrattet og de behagelige sæder sørger for en høj køre- og arbejdskomfort. Alle betjeningselementer og opbevaringsrum er placeret på en ergonomisk måde, så det er nemt at håndtere forskellige genstande, når der arbejdes i lastbilen.

Også under kørslen mærker man straks Ategos styrker. Bl.a. når det gælder det præcise styretøj og bagakselstyringens målrettede styreegenskaber, gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og de trækkraftstærke og samtidigt brændstofbesparende 4- og 6-cylindrede rækkemotorer.

Og fordi de krav, der stilles til arbejdsforholdene i biler, som anvendes til distributionskørsel, er så forskellige, er der næsten heller ingen grænser for, hvilke behov der kan opfyldes, når det gælder opbygningerne til Atego. For blot at nævne eksempler findes der et elsystems- og elektronikkoncept samt forskellige monteringsforberedelsesløsninger fra fabrikken.

Det kan hermed konkluderes: Med Atego er du fremragende forberedt til den daglige distributionskørsel fra 6,5 - 16 t. Både i dag og i fremtiden.