Ikke kun en ny bil,

men en helt ny klasse

Med Antos skabes definitionen på en ny klasse inden for tung distributionskørsel

Aldrig før i Mercedes-Benz' historie har vi med så stor konsekvens målrettet en lastbil til at opfylde kravene inden for distributionskørsel fra 18 t. Det er ikke kun det nye navn, der definerer denne nye klasse. Også optisk formidler Antos et klart budskab – med et design, som både tydeligt markerer tilhørsforholdet til familien af Mercedes-Benz lastbiler, og som udstråler høj funktionalitet og effektivitet i hver en detalje. Lige så overbevisende er de tekniske aspekter ved den ny Antos: Alt lige fra frontspoiler til endetravers er konstrueret med henblik på at gøre arbejdet i hverdagen så let som muligt – via løsninger, der hjælper dig med at overholde deadlines og tjene penge hjem. Også i samarbejdet mellem dig og din opbygningsproducent viser Antos sin klasse som en ægte holdspiller – fordi lastbilen giver mulighed for en anvendelsesoptimeret konfiguration af bilen til enhver branches behov.

Håndtering i en helt ny klasse

Antos gør det daglige arbejde inden for tung distributionskørsel lettere og mere effektivt. Førerhusene har alle en bredde på 2300 mm – og skaber dermed glimrende forudsætninger for at opfylde alverdens krav til opbygningslængde, lasteevne, god plads og overskuelighed. Og selve det indvendige rum? Den optimerede ergonomiske førerarbejdsplads giver mulighed for enkel, præcis håndtering. Et perfekt eksempel: Den standardmæssige gearskifteautomatik Mercedes PowerShift 3, som er med til at sikre økonomiske og dynamiske køreegenskaber, og som arbejder gnidningsløst sammen med de spontant reagerende Euro VI-motorer på op til 375 kW (510 hk). Nyudviklede og fint afstemte chassiskomponenter giver særligt sikre og solide køreegenskaber samt en enestående behagelig kørefornemmelse. Derudover er et omfattende udbud af sikkerheds- og assistentsystemer med til at aflaste føreren og øge sikkerheden.

Effektivitet i en helt ny klasse

Antos’ effektivitet sikres ikke kun via de standardmæssige Euro VI-motorer – også forbrugsoptimerede sekundære forbrugere og en forfinet aerodynamik er med til at sænke forbruget. Lang levetid for komponenterne, lave reparationsomkostninger samt lange serviceintervaller på op til 120.000* km bidrager yderligere til en høj rentabilitet. Også den konsekvent opbyggervenlige konstruktion og den eksemplariske integrering af samtlige opbygningskomponenter er med til at rykke lastbilen op i en helt ny effektivitetsklasse. Og med henblik på særligt økonomisk transport i nyttelast- og volumenorienterede brancher har vi udviklet typerne Antos Loader og Antos Volumer. Derudover kan du med specielt til Antos tilpassede service- og tjenesteydelser som f.eks. FleetBoard® opnå endnu mere effektiv organisation og logistik og endnu mere effektive driftstider.

Alt i alt: Antos. En ny klasse. For bedre håndtering og større effektivitet. Lad dig overbevise.

* Alt efter motorvariant.