Den ny Antos

En ny klasse til en ny tid

Den ny Antos – en milepæl, der sætter standarden for fremtiden. En helt ny lastbilsklasse specialudviklet til distributionskørsel fra 18 t – så den kan leve 100 % op til dine krav inden for alle typer anvendelse. Og så du kan udføre dine daglige opgaver inden for fødevaretransport, handel og underleverandørkørsel eller i tank- og silobranchen endnu bedre og endnu mere effektivt.

Som garanter for dette står: Praktiske og bekvemme førerhuse, spontant reagerende og dynamiske drivlinekonfigurationer med forbrugs- og emissionsreducerede Euro VI-motorer samt yderst sikre og solide køreegenskaber.

Derudover: Lave udgifter til reparation og service, konsekvent opbyggervenlig konstruktion og stor udbudsmangfoldighed – således er der for eksempel specielle typer til nyttelast- og volumenorienterede transporter.

Samlet rentabilitet

Webspecial: Alle lastbiler koster. Men vores sparer.

Til tung distributionskørsel fra 18 t

Kort fortalt: En fremtidsorienteret lastbil med nyt navn og nyt ansigt – og frem for alt en lastbil, der kan tilbyde dig præcise, opgaveorienterede løsninger på alle typer anvendelse i forbindelse med distributionskørsel fra 18 t.
Den ny Antos. Stig ind, og oplev den ny klasse inden for tung distributionskørsel.

YDERLIGERE OPLYSNINGER