Plads til mere last: Antos Loader og Antos Volumer.

Når det gælder nyttelast og volumen er der næsten ingen grænser for kapaciteten: Med Antos Loader og Antos Volumer er der tale om ægte specialister, som ganske enkelt har plads til mere.

Branchespecifikke bilkoncepter.

Med Antos kan du opnå utrolig effektivitet inden for distributionskørsel fra 18 t. For i særlig grad at kunne opfylde disse krav, også når det gælder nyttelastorienterede transportopgaver og volumenorienteret transport, har vi udviklet Antos Loader og Antos Volumer. Fordi: Specielle arbejdsopgaver kræver specialværktøj – eller rettere sagt specialkøretøjer.

Ved at vælge Antos Loader får du nyttelastoptimerede ladvogns- og sættevognstrækkere, der hører til blandt de letteste inden for tung distributionskørsel. De har ydelsesstærke, økonomiske Euro VI-motorer og anvendelsesorienterede førerhuse, uden at gå på kompromis med den høje sikkerhed.

Antos Volumer gør det muligt at opnå endnu mere effektiv kørsel. Ladvognskøretøjerne, som er specialiseret i denne form for transport, har en overbevisende lav rammehøjde, og sættevognstrækkerne en lav tilkoblingshøjde. I praksis betyder dette: Optimal udnyttelse af lastrummet. Foruden den store lastvolumen giver de særdeles brændstofbesparende drivlinekonfigurationer og den store tankvolumen i Antos Volumer mulighed for endnu mere effektivitet.

Kort sagt: Med Antos Loader og Antos Volumer kan Mercedes-Benz tilbyde anvendelsesorienterede bilkonfigurationer, som gør dine nyttelast- og volumenorienterede transportopgaver mere profitable.

YDERLIGERE OPLYSNINGER