Perfekt håndtering: Tiden, læsningen og bilen – styr på det hele.

Antos har praktisk talt alt, som gør dit daglige arbejde inden for distributionskørsel fra 18 t mere behageligt: En komfortabel og praktisk arbejdsplads, en dynamisk drivline med spontan respons og imponerende gode køreegenskaber.

S- og M-førerhuset ClassicSpace og M-førerhuset CompactSpace giver de bedste forudsætninger for at kunne imødekomme de stadig større daglige udfordringer på en hurtig, komfortabel og ukompliceret måde. For de er specifikt tilpasset til den pågældende anvendelse og har desuden et utroligt godt forhold mellem opbygningslængde, nyttelast og en komfortabel samt funktionel arbejdsplads. Den homogene bredde på 2300 mm giver det bedst mulige overblik, og den lave, trappeformede indstigning er skånsom for helbredet. Det komfortable førersæde og cockpittet, som er asymmetrisk og orienteret mod chaufføren, sørger straks for en suveræn fornemmelse. Kort sagt: Den gennemtænkte ergonomi, den intuitive betjening og de praktiske opbevaringsmuligheder giver et harmonisk totalkoncept, som ganske enkelt gør arbejdet nemmere.

Også de dynamiske motorer med spontan respons til Antos imponerer hele vejen igennem. I forbindelse med gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 samt de anvendelsesorienterede gearkasser og bagakseludvekslinger sørger de trækstærke Euro VI-motorer for mærkbar dynamik og økonomisk køreglæde i praktisk talt enhver køresituation. Desuden giver det perfekte samspil mellem det direkte og fintfølende styretøj, den brede ramme, 4-bælgs luftaffjedringen og bagakselstyringen* en udpræget sikker og solid kørefornemmelse. Såvel på landevejene som inde i byerne eller under manøvrering. Til at opnå aflastning har chaufføren forskellige sikkerheds- og hjælpesystemer til rådighed. For en mærkbart bedre håndtering. På alle køreture.

* Kun til 4 x 2-modeller.