Den tunge distributionskørsel bliver nemmere. Antos fra 18 - 26 t.

Distributionskørsel kræver helt bestemte forhold.

Antos er specialudviklet til distributionskørsel fra 18 t og imødekommer således 100% de krav, der stilles f.eks. i forbindelse med fødevaretransport, køletransport eller inden for væsketransport- og silobranchen: Det store udvalg af førerhusvarianter giver rigtig gode forudsætninger for at opfylde næsten alle krav, hvad angår opbygningslængden, nyttelasten, pladsforholdene og overblikket. Desuden sikrer den ergonomiske arbejdsplads med sine komfortable sæder med god støtte, multifunktionsrattet og kombiinstrumentet, som er nemt at aflæse, hurtigt og præcis håndtering. Mercedes PowerShift 3, spontant reagerende Euro VI-motorer, anvendelsesoptimerede gearkasse-/akselkombinationer og det fint afstemte chassis sørger for en god kørefornemmelse.

Branchespecifikke lastbilskoncepter.

Til at løse transportopgaver i nyttelast- og volumenorienterede brancher på en rentabel måde er Antos Loader og Antos Volumer det perfekte valg. Antos Loader er absolut nyttelastorienteret - og kan ganske enkelt fra fabrikken få plads til mere. Uanset om du kører med for eksempel hvede eller gas.

Antos Volumer har en enorm transportvolumen – og kan således yderst effektivt for eksempel levere dele til bilindustrien eller hvidevarer som køleskabe eller vaskemaskiner.

Hop ind – og oplev Mercedes-Benz i distributionskørsel.