Høj kvalitet, fremragende driftssikkerhed og effektivitet.

Ved første blik – og efter mange tusind kilometer: Den ny Atego overbeviser i enhver henseende. Fordi den ikke blot bærer sin forgængers fremragende egenskaber i sig, men også udbygger disse styrker.

Den langtidsholdbare værdi i den ny Atego kommer til udtryk gennem fordele som den høje kvalitet, dens ekstraordinære pålidelighed samt dens lange levetid og modstandsdygtighed. Derudover sørger en mængde nyt udstyr og tekniske foranstaltninger for, at du med den ny Atego, også hvad angår effektivitet og anvendelse, har en lastbil til rådighed, der er lige så overbevisende på bundlinjen som på byggepladsen. Den yderligere optimerede opbygningsvenlighed og den forøgede miljøvenlighed er andre fordele. De understreger den ny Ategos miljøvenlighed og gør den til det foretrukne valg inden for byggebranchen.

Konkret kommer dette f.eks. til udtryk i de ny fremtidsorienterede og meget økonomiske 4- og 6-cylindrede rækkemotorer. For med disse motorer opfylder du allerede nu på en yderst rentabel måde Euro VI-udstødningsnormen, som træder i kraft i 2014. Gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3, den redesignede, ergonomiske førerarbejdsplads og helt suveræne køreegenskaber er andre fordele, som kendetegner Atego. Desuden understreger det nytænkte eksteriør- og interiørdesign opgraderingen af bilens værdi. Som du ser, er det en ægte professionel spiller, der med Atego stiller sig til rådighed inden for byggebranchen. En spiller, der har svaret på stort set alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med den daglige anvendelse. Og en, der på afgørende vis kan bidrage til, at du kan få en endnu mere rentabel kørsel inden for byggebranchen. Stig ind.