Tjenesteydelser.

Helstøbt service til en helstøbt lastbil.

For endnu mere effektivitet og udvidet anvendelsesrådighed inden for byggebranchen: Et fintmasket netværk af værksteder med udvidede åbningstider, Mercedes-Benz Service24h, andre serviceydelser, der bidrager til større rentabilitet, og en lang række specialister, som gerne hjælper dig videre. Helstøbt.

Til alt værkstedsarbejde har du i hele Europa 1.800 Mercedes-Benz serviceværksteder til rådighed, hvoraf mange har åbent indtil kl. 22 eller endda kl. 24. Og til den hurtige hjælp ved punkteringer eller ulykker kan du døgnet rundt få kontakt med Mercedes-Benz Service24h. Et opkald er nok – så sørger vi for alt det nødvendige. Derudover giver vores skolede medarbejdere og en effektiv delelogistik mulighed for ekstra korte reparationstider og sørger for, at din ny Atego er klar til brug igen så hurtigt som overhovedet muligt. Tilbud med fast pris, hvor du allerede på forhånd ved, hvilke omkostninger der bliver tale om, og hvor længe serviceeftersynet eller reparationen varer, forenkler ligeledes service- eller reparationsprocessen. Også anvendelsen af Mercedes-Benz originaldele er en af de ting, der bidrager til en lang levetid og understøtter ydeevnen og værdiopretholdelsen i din ny Atego.

ProfiTraining.

Mercedes-Benz tilbyder EcoTraining- og DriverTraining-kurserne i samarbejde med FDM, hvilket kan resultere i en forbrugsnedsættelse på op til 10 % samt værdifuld opdatering på, hvordan du kører mere sikkert og håndterer kritiske situationer optimalt. Se mere på www.mercedes-benz.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER