Mange foranstaltninger, et klart resultat: Større effektivitet.

Med den ny Atego introduceres du for en lang række tekniske foranstaltninger, som fremover vil kunne give dig et økonomisk forspring inden for byggebranchen. Med et lavt forbrug. Og med lave samlede driftsomkostninger – over hele anvendelsesperioden.

For at du kan køre endnu mere omkostningsbesparende og rentabelt, er den ny Atego konsekvent konstrueret til at løse sine opgaver på økonomisk vis.

Det er dens nye motorer et godt eksempel på. De opfylder allerede i dag den Euro VI-udstødningsnorm, der træder i kraft i 2014. Disse økonomiske 4- og 6-cylindrede rækkemotorer udmærker sig ikke blot ved et særligt lavt forbrug, men også ved deres store pålidelighed. Herudover bidrager også forbrugsreducerede kraftudtag, gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og optimerede drivlinekonfigurationer til det lave forbrug. Og FleetBoard® EcoSupport, der er integreret i kombiinstrumentet, understøtter føreren i en forbrugsoptimeret kørsel. Til de samlet set lavere driftsomkostninger bidrager også længere serviceintervaller, den lange levetid for mange af komponenterne samt Ategos reparations- og servicevenlige konstruktion.

Og endnu en egenskab i den ny Atego, der ligeledes hjælper med at spare fra første dag: Dens endnu engang optimerede opbygningsvenlighed. Og det elektroniske bremsesystem (standard) med ABS, ASR og tilbagerulningsspærre sørger for effektivitet også ved opbremsning.*

Derudover bidrager effektivitetsforbedrende Mercedes-Benz serviceydelser som FleetBoard® (ekstraudstyr) og Mercedes-Benz Service til lavere omkostnigner og større rentabilitet inden for byggebranchen. Så den ny Atego altid kører rundt med det, som du har brug for både i dag og i fremtiden: Større effektivitet.

* Fås ikke i forbindelse med træk på alle hjul.