Atego fra 7,5 - 16 t.

Uanset hvilken branche inden for entreprenørfaget, du tilhører, og uanset hvilken konfiguration du vælger til din lastbil: Atego beviser sit værd på alle måder.

De bæredygtige egenskaber i Atego formidles via den høje kvalitet, den fremragende pålidelighed og dens lange holdbarhed og robuste konstruktion. Desuden sørger en lang række udstyr og tekniske detaljer for, at du med Atego altid har en lastbil til rådighed, som imponerer såvel hjemme i bogholderiet som ude på byggepladsen, når det gælder dens effektivitet og anvendelse. Førerarbejdspladsen i Atego, som er udformet på en ergonomisk måde, og de absolut suveræne køreegenskaber er yderligere fordele, som er værd at nævne. Desuden understreger det tiltalende eksteriør- og interiørdesign, at der er tale om høj kvalitet.

Atego er uden tvivl en professionel aktør i entreprenørbranchen, som mestrer så godt som enhver opgave i dagligdagen. Og en lastbil, som kan bidrage afgørende til at opnå en endnu mere rentabel drift i entreprenørbranchen.