Omfattende løsninger for større transporteffektivitet.

For at opnå særligt lave totalomkostninger og øget indtjening er økonomiske, driftssikre biler alene desværre ikke nok i dag. At komme sikkert frem er ligeledes afgørende for høj transporteffektivitet. Og hertil kommer: Service- og tjenesteydelser, der øger lastbilens effektive driftstid. Fra dag ét. Og i hele bilens levetid.

Omfattende transporteffektivitet.

Der kan gøres noget for at gøre driften af en lastbil endnu mere rentabel. Ved en reduktion af de bilrelaterede omkostninger f.eks. til anskaffelse, forbrug, service og reparationer, bidrager Mercedes-Benz således til at udnytte det store økonomiske potentiale i din lastbil yderligere: Med innovativ bilteknik og service- samt tjenesteydelser, der er perfekt tilpasset til individuelle behov. De følgende sider giver et detaljeret overblik over, hvad vi tilbyder for at give vores kunder endnu mere rentabilitet i forbindelse med de bilrelaterede omkostninger. Men også for at spare omkostninger i forbindelse med driften: Med MercedesServiceCard kan du blandt andet spare penge og tid i forbindelse med vejafgifter. Desuden hjælper FleetBoard med at optimere driftstiden og sænke personale- samt administrationsomkostningerne. Oplev det selv.

Høj samlet rentabilitet.

Kombinationen af effektiv, pålidelig lastbilsteknik, førende sikkerhedsteknologier samt serviceydelser gør det muligt at reducere totalomkostningerne og dermed at øge indtjeningen. For hver kørt kilometer.