Det er ikke svært at transportere tung last.

Arocs op til 250 ton.

Med Arocs top til 250 ton lanceres et køretøj, som er konsekvent udviklet og bygget til meget tung og stor last. Endvidere: Arocs op til 250 ton sætter standarder for komfort, køretøjsydelse og fleksibilitet. Ved første blik, ved hver tur og i de mellemliggende pauser – med sine førerhuse tilbyder den nøjagtigt den arbejds- og boligkomfort, der er brug for inden for sværgodstransport.

Med de stærke og pålidelige EuroVI-motorer, gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og f.eks. turboretarderkoblingen råder den over en stærk og ekstrem belastbar drivline, som altid giver præcis den ydelse, der er brug for i praksis i sværgodstransporten.

Og for at du trygt kan bruge denne enorme ydelse, har vi udstyret Arocs op til 250 ton med en særligt robust undervogns-, affjedrings- og rammekonstruktion, som overfører den disponible kraft præcist til vejen også ved maksimal udnyttelse.

Den maksimale fleksibilitet og optimale anvendelse er sikret med den store variation af udstyr og typeserier, så man kan konfigurere den perfekte lastbil til så godt som enhver form for opgave.