Den nye kraft til din virksomhed.

Det afgørende i byggebranchen er ikke bare at opbygge en enorm kraft, men at overføre den kraft, der er til rådighed, til vejen i enhver situation. Arocs imponerer ved at kunne begge dele. Dag efter dag. I enhver anvendelsessituation i byggebranchen.

Den ny Arocs kan mestre enhver køresituation med stor kraft. For vi har som standard udstyret den med robuste og trækstærke Euro VI-motorer, den optimerede gearskifteautomatik Mercedes PowerShift 3 og en ny unik affjedrings- og rammekonstruktion.

Alle komponenter i drivlinen fremstilles udelukkende hos Mercedes-Benz og er konstrueret til de særlige krav i byggebranchen. Den intelligente styring af drivlinekomponenterne, motorernes høje drejningsmoment samt de ekstremt hurtige skiftetider i Mercedes PowerShift 3 sørger for, at der er større kraft end tidligere til rådighed.

For at opnå den bedst mulige traktion og gode styreegenskaber er motor, chassis, affjedring og ramme nøje afstemt efter hinanden og udgør tilsammen et arbejdsteam, der i alle Arocs-modeller er optimalt konstrueret til det pågældende anvendelsesformål på vejen, på byggepladsen eller i vanskeligt terræn.

Kort sagt: Den nøje afstemte kombination af motoren og den bærende konstruktion sikrer, at den overlegne motorkraft i Arocs overføres optimalt til underlaget og altid kan anvendes målrettet.