Den ny Arocs.

Den nye kraft til byggebranchen.

Den ny Arocs kombinerer på enestående vis kraft, robusthed og effektivitet og er således en imponerende videreførelse af mere end 110 års succesrig tradition med Mercedes-Benz entreprenørkøretøjer. Og ikke bare det: Den fører traditionen helt ind i fremtiden med innovativ, fremtidsorienteret teknik. Desuden viser den i alle henseender, hvor den kommer fra, og hvad den er udviklet til.

Takket være dens trækstærke og meget robuste drivlinekonfigurationer kan du klare enhver køresituation med stor kraft. Arocs overfører nemlig den høje ydelse til vejen med stor driftsikkerhed selv under vanskelige betingelser. Det sørger dens robuste, solide chassis-, affjedrings- og rammekonstruktion for, som også udmærker sig ved at have en ekstra stor belastningsevne.

Også den høje effektivitet, som kendetegner Arocs, er et solidt fundament for din succes. Foruden Euro VI-motorernes lave brændstofforbrug sørger mange komponenters forlængede levetid, lavere reparations- og vedligeholdelsesomkostninger samt stor opbygningsvenlighed og et bredt udvalg til nærmest ethvert anvendelsesformål inden for byggebranchen for ekstra rentabel drift. Kort sagt: Arocs kan levere det, der kræves i praksis. På byggepladsen. Og på vejen. Stig ind, og udnyt den nye kraft til byggebranchen.

Webspecial „Den ny Arocs“

Den nye kraft til byggebranchen.

Transport online

Det virtuelle magasin til den mobile virksomhed.

Samlet rentabilitet

Webspecial: Alle lastbiler koster. Men vores sparer.