Vores sikkerhedssystemer til børn

Sikker og komfortabel

Mercedes-Benz børnesikkerhed

Bilen er udstyret med en funktion, der automatisk frakobler passagersidens airbag og registrerer, om sædet er i brug (ekstraudstyrskode U10). Passagersidens airbag deaktiveres automatisk, når der monteres et barnesæde på passagersædet. Alle barnesæder kan også anvendes uden ISOFIX-beslag. Mercedes-Benz barnesæder fås i designet "Limited Black".

Betrækkene kan vaskes og er meget slidstærke. Som ekstraudstyr fås til barnesæderne "BABY-SAFE plus II", "DUO plus" og "KIDFIX" et skiftebetræk til hoveddelen i farverne flannelgrå og chilirød.

  Barnesæde "BABY-SAFE plus II"

  Optimeret sikkerhed med dyb siddeskål, der giver en høj grad af beskyttelse ved sidekollisioner. Særlig polstring til aflastning af de ekstra følsomme områder på babykroppen op til ca. 15 måneder (op til 13 kg).

   Barnesæde "DUO plus"

   Optimal sikkerhed for små børn fra ca. 8 måneder til 4 år (9 til 18 kg). Som standard udstyret bl.a. med TopTether, en ekstra sele til fiksering af hoveddelen, en højdeindstillelig skuldersele, ventilationskanaler samt ISOFIX-beslag. Hældning kan indstilles.

    Barnesæde "KIDFIX"

    Udvalgt tilbehør til hver model

    Brochurer

    Bestil en brochure

    Besøg en forhandler

    Her kan du finde din nærmeste forhandler.