Tofarvede Mercedes-Benz.

Det danske afgiftssystem betyder, at en præcis vurdering af dine behov kan spare dig for mange penge. For det er ikke kun Mercedes sportsvogne, der kommer med kun to sæder. En lang række Mercedes-Benz personbiler kan leveres på papegøjeplader. Fra den stilskabende, potente A-Klasse over den nydesignede E-Klasse stationcar til den imponerende GL.

Med andre ord: Hvis du kan nøjes med 2 sæder, kan du få sikkerheden, komforten og køreegenskaberne i en Mercedes til prisen for en varevogn. Det eneste, der mangler, er sæderne bagi. Udstyrsniveauet i bilerne og mulighederne for ekstraudstyr er de samme som i en tilsvarende bil på hvide plader. Ombygningen er foretaget efter vore egne krav og specifikationer og sikrer, at bilen forbliver på samme høje kvalitetsniveau som enhver anden Mercedes-Benz.

Tal med forhandleren om finansiering, forsikring og servicekontrakt.

A-Klassen. B-Klassen. C-Klassen.
A-Klassen rykker ved dine forestillinger om, hvad en Mercedes kan — og hvad du kan forlange af en bil. Her får du oplevelser bag rattet, du ikke havde drømt om. Nye motorer og undervogne har skabt et helt unikt vejgreb. Du får et design, hvor fl ere linjer og et stort udstyrskatalog betyder, at du kan give bilen din egen stil. A-Klassen er online, og du bestemmer selv musikken — tilslut din iPhone® og styr den via det centrale display. Med kun 2 sportssæder får du samtidig ekstra god plads bagi. Der er højt til loftet og rigeligt med plads i en B-Klasse med 2 sæder. Og de gedigne materialer og samlekvaliteten er ikke til at tage fejl af: Ren Mercedes. Takket være en teknisk avanceret undervogn, giver B-Klassen dig kørekomfort og køreoplevelser, der er usædvanlige i klassen. Det samme er sikkerhedsniveauet. COLLISSION PREVENTION ASSIST PLUS er standard. Systemet advarer om for tæt afstand til forankørende eller anden form for forhindring, og indleder automatisk en delvis opbremsning. Vi har givet den ny C-Klasse stationcar alt, hvad vi kan inden for sikkerhed, komfort, kvalitet, udstyr. Den har mere raffineret teknologi. Mere plads. Mere af alt simpelthen. Udstrålingen er selvsikker og vital. Og det sportsbetonede formsprog er gennemført overalt. Den omfattende udstyrsliste indeholder blandt andet COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, bluetooth, letmetalfælge, fartpilot, elbetjent bagklap og rengsensor.
A 180 CDI VAN fra 211.693 kr. inkl. moms og afgift. B 180 CDI VAN fra 249.633 kr. inkl. moms og afgift. C200 BlueTEC fra 341.764 kr. inkl. moms og afgift.
   
GLA. E-Klassen. GLC.
GLA er en helt ny, kompakt SUV - og samtidig det seneste skud på stammen af Mercedes-Benz ”New Generation Compact Cars”. Designet er dynamisk med klassiske SUV-elementer som f.eks. integreret tagræling og visuelt bundskjold. Men derudover er hverken design, kørestilling eller forbrug som i en traditionel SUV - tværtimod. Dertil kommer et meget højt udstyrsniveau, hvor ATTENTION ASSIST, COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, THERMOTRONIC 2-zone klimaanlæg og 17" letmetalfælge er standard. E-Klasses dynamiske, ydre linjer dækker over et indre med masser af plads, både bag rattet og bag sæderne. Luftaffjedring på baghjulene, automatisk niveauregulering og eldrevet bagagerumsklap gør E-Klassen nem og behagelig i brug, uanset anvendelse. Bag rattet oplever du køreegenskaber i topform. Og takket være teknologisk avancerede løsninger er sikkerheden i E-Klassen banebrydende. E 300 BlueTEC HYBRID sætter i øvrigt ny standard i klassen med et forbrug på kun 24,4 km/l og en placering i miljø klasse A+. Når en SUV kombineres med sanselig klarhed, er resultatet den ny GLC. En bil præget af et vekselspil mellem karakterfaste og atletiske flader. En pålidelig og kultiveret ledsager i alle livets situationer: Tidløs, moderne og progressiv. Og også altid frisk på en sportslig optræden.
GLC kommer med en masse standardudstyr som 9G-TRONIC, ADAPTIVE BRAKE med HOLD-funktion, ATTENTION ASSIST og COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, Audio 20 USB og Krompakke.
GLA 200 CDI VAN fra 308.793 kr. inkl. moms og afgift. E 200 BlueTEC VAN fra 431.595 kr. inkl. moms og afgift. GLC 250 4MATIC VAN fra 444.900 kr. inkl. moms og afgift.
   
GLE. GLS. G-Klassen.
Den ny GLE fortæller dig om spændende højdepunkter med kultiveret ro, lader dig trække vejret frit og udstråler en medrivende og intensiv dimension: Naturlighed. Designkonceptet gør denne offroader til en enestående dynamisk, nærværende og iøjefaldende bil. GLE kommer med en masse standardudstyr som 9G-TRONIC, ADAPTIVE BRAKE med HOLD-funktion, ATTENTION ASSIST og COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, Audio 20 USB Den ny Mercedes-Benz GLS vinder straks sine omgivelser for sig bare ved sin blotte tilstedeværelse. Fronten med dens powerdomes udstråler et suverænt nærvær, og den karakteristiske silhuet strutter af karakter, mens det kraftbetonede hækparti danner en markant afslutning. G-Klassen er den autentiske, terrængående Mercedes-Benz med årtiers erfaring og massivt trækkende motorer. Den er oprindeligt udviklet som militær- og arbejdskøretøj, men har med årene fået tilført komfort og avanceret sikkerhedsteknologi, som kun Mercedes-Benz kan levere.
GLE 250 d 4MATIC VAN fra 554.200 kr. inkl. moms og afgift. GLS 350 d 4MATIC VAN – 823.300 kr. inkl. moms og afgift. G 350 BlueTEC Lang aut. VAN fra 1.046.453 kr. inkl. moms og afgift.