Der er vigtigere ting i livet

end at tænke på service til bilen

Derfor har vi lavet Mercedes-Benz serviceaftalerne

Det bedste eller ingenting. Det er mottoet for Mercedes-Benz i vores arbejde med at udvikle og bygge førsteklasses biler, som efterstræbes verden over. Og naturligvis gælder det samme motto også for Mercedes-Benz service, hvor vi er din pålidelige partner i alle anliggender og opgaver, der har med din Mercedes at gøre, lige fra vedligeholdelse til tjenesteydelser som f.eks. mobilitetsgaranti og dele som f.eks. fælge og dæk.

Hvad dette partnerskab betyder for dig personligt, finder du hurtigt ud af med Mercedes-Benz serviceaftalerne. Du vælger selv det tilbud, der er mest attraktivt for dig, og får noget ekstra værdifuldt oveni: At være fri for bekymringer. Desuden får du fordelen af vores høje servicekvalitet, du overlader din bil i hænderne på topuddannede eksperter og fagfolk og kan samtidig være sikker på, at der udelukkende anvendes originale Mercedes-Benz dele.

Mercedes-Benz serviceaftalerne giver dig flere vigtige fordele:

  • Sikkerhed: Din Mercedes er i de bedste hænder hos os – og altid perfekt vedligeholdt.
  • Bedre mulighed for planlægning: Du får bedre styr på omkostningerne takket være faste månedlige rater og gennemsigtighed i udgifterne.
  • Ingen bekymringer: Du kan altid stole på din bil – og kan køre af sted med en god følelse i maven.

S-Klasse cabriolet

Fascination

Alle fakta

Rådgivning og salg

Besøg en forhandler

Her kan du finde din nærmeste forhandler.

Bestil en prøvetur

Få en prøvetur i den model du er interesseret i.