Billeder

Klik på et vilkårligt miniaturebillede af den elektriske variant af B-Klassen for at få det vist i stor størrelse. Klik på den ønskede skærmopløsning i valgmenuen for at gemme det valgte motiv som skrivebordsbaggrund.

Hvis du vil nyde billederne af og filmene med den elektriske variant af B-Klassen i fuldt omfang, skal du bruge den aktuelle Flash plug-in. Du kan downloade Adobe Flash Player på Adobes hjemmeside. Klik på linket, og følg installationsanvisningerne dér:

Efter produktionen af billederne kan der være foretaget ændringer af produktet. B 250 e: Strømforbrug ved blandet kørsel: fra 16,6 kWh/100 km[1], CO2-emission ved blandet kørsel: 0 g/km)[2]

[1] Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 595/2009 i den aktuelt gældende udgave.

[2] De anførte brændstofforbrugs- og CO2-emissionsværdier er beregnet i henhold til den lovbestemte målemetode (§2 nr.5, 6, 6a i den tyske bekendtgørelse om information om personbilers energiforbrug (Pkw-EnVKV) i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper.

B-Klasse

med elmotor

Fascination

Alle fakta

Rådgivning og salg