Den ny dimension inden for køredynamik

Revolutionerende køreegenskaber

Præcist afstemte drivlinekonfigurationer, spontan kraftudfoldelse, forøget kørestabilitet, forbedrede styreegenskaber og ikke mindst en lang række assistent- og sikkerhedssystemer – alt dette er i høj grad med til at aflaste chaufføren og skabe en helt ny kørefornemmelse.

Den ny Actros udmærker sig ved en fremragende køredynamik, hvor der er fundet en perfekt middelvej i samspillet mellem komfort, direkte vejbanekontakt og optimale køre- og styreegenskaber. Til dette formål har vi nyudviklet og forbedret en lang række driv-, chassis- og affjedringskomponenter. Således er eksempelvis igangsætningsforløbet langt mere spontant og komfortabelt end i forgængermodellen takket være optimerede reaktionsegenskaber i de nye, trækstærke rækkemotorer og den perfekt tilpassede gearskiftestrategi for de automatiske gearkasser. Ligeledes er hypoidbagakslen blevet yderligere optimeret, så den af motoren genererede kraft overføres mere effektivt til vejbanen end nogensinde før. For optimal brugsorientering, lavt forbrug og dermed større rentabilitet.

Kørekomfort: Perfekt indbyrdes afstemning

Fra det nye styretøj over den bredere og stivere rammekonstruktion og den nye 4-bælgs luftaffjedring til den unikke og nyskabende bagakselstyring, der eksempelvis resulterer i en bedre selvstyreevne og en højere tværstabilitet. Optimal sikkerhed sikres som standard af det velkendte elektroniske bremsesystem og stabilitetsreguleringsassistenten. Derudover fås der som ekstraudstyr en række yderligere sikkerheds- og assistentsystemer til at aflaste føreren i stressede situationer, f.eks. Active Brake Assist 2 og en afstandsassistent med stop-and-go-funktion.

Ligeledes som ekstraudstyr fås bi-xenonforlygter, drejelys, LED-kørelys og LED-baglygter, der øger den passive sikkerhed. For manden bag rattet betyder dét maksimal kørekomfort og en ekstra sikker og suveræn kørefornemmelse. Fra start til mål.