Med om bord ved hver levering: Et ekstra tilskud af effektivitet.

Den ny Atego kører af sted med en lang række tekniske foranstaltninger, som også fremover vil sørge for, at din distributionskørsel er yderst rentabel. Med et lavt forbrug. Og med lave samlede driftsomkostninger – over hele anvendelsesperioden.

For at du kan køre endnu mere omkostningsbesparende og rentabelt, er den ny Atego konsekvent konstrueret til at løse sine opgaver på økonomisk vis.

Det er dens nye motorer et godt eksempel på. De opfylder allerede i dag den Euro VI-udstødningsnorm, der træder i kraft i 2014. Disse økonomiske 4- og 6-cylindrede rækkemotorer udmærker sig ikke blot ved et særligt lavt forbrug, men også ved deres store pålidelighed. Herudover bidrager også forbrugsreducerede kraftudtag, gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og optimerede drivlinekonfigurationer til det lave forbrug. Og FleetBoard® EcoSupport, der er integreret i kombiinstrumentet, understøtter føreren i en forbrugsoptimeret kørsel. Til de samlet set lavere driftsomkostninger bidrager også længere serviceintervaller, den lange levetid for mange af komponenterne samt Ategos reparations- og servicevenlige konstruktion.

Og endnu en egenskab i den ny Atego, der ligeledes hjælper med at spare fra første dag: Dens endnu en gang optimerede opbygningsvenlighed. Og det elektroniske bremsesystem (standard) med ABS, ASR og tilbagerulningsspærre sørger for effektivitet også ved opbremsning.

Derudover bidrager effektivitetsforøgende serviceydelser som FleetBoard® til større rentablitet inden for distributionskørsel. Og med serviceaftalen Mercedes-Benz Service Complete (ekstraudstyr) får du fordelen af op til 5 % lavere service- og reparationsomkostninger sammenlignet med forgængermodellen med Euro V. Som du ser, gør vi alt, for at den ny Atego altid har dét med, som du har brug for både i dag og i fremtiden: Mere effektivitet.