Service og tjenesteydelser med fornyet kraft.

Effektivitetsforøgende service- og tjenesteydelser.

Vi tilbyder et skræddersyet udvalg af services og tjenesteydelser, så alt kan forløbe uden problemer for dig. Foruden det omfattende værkstedsnet, der dækker hele Europa, er eksempelvis også de tilpassede telematik-, mobilitets- og finansieringsydelser til den ny Arocs med til at gøre din kørsel ekstra økonomisk.

Effektivitetsforøgende service- og tjenesteydelser. Service betyder frem for alt én ting for os: At hjælpe dig effektivt med at opfylde dine daglige mål inden for entreprenørkørsel. I hele Europa. Døgnet rundt. På en ekstra økonomisk måde. Helt konkret har du mange forskellige muligheder til rådighed: F. eks. vores omfattende værkstedsnet, der dækker hele Europa, og den effektive reservedelslogistik samt vores velkendte Mercedes-Benz Service24h med telediagnose*. Telematikløsningen FleetBoard®, Mercedes-Benz Serviceaftaler samt attraktive leasing- og finansieringsløsninger fra Mercedes-Benz Finans er nogle af de andre servicetilbud, som er med til at gøre din kørsel ekstra økonomisk, og som kan tilpasses til behovet i dit vognmandsfirma.

Apropos – med Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks får du en kompetent partner, hvis bilen skal bygges om efter mål.

Til vores serviceportefølje hører desuden MercedesServiceCard og f. eks. Mercedes-Benz ProfiTrainings**, hvor vi ikke blot underviser i, hvordan man kører på en ekstra brændstofbesparende og dermed økonomisk måde, men også på en sikker måde. I branche-informations-centret i Wörth har du mulighed for at få grundig rådgivning. Du kan desuden prøvekøre, teste og sammenligne ca. 180 komplet opbyggede biler og få information om vores omfattende tjenesteydelser.

Og din lokale Mercedes-Benz forhandler kan sammen med TruckStore, som er Mercedes-Benz’ europæiske brugtvognspartner, tilbyde dig endnu en stærk tjenesteydelse, som imødekommer selv de allerhøjeste krav. En ambition, som det store tilbehørsprogram til den ny Arocs i øvrigt også lever op til i enhver henseende. Som du kan se, gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig rigtigt godt tilpas i den ny Arocs, for at sikre din mobilitet, og for at du altid kan være undervejs på en ekstra økonomisk måde.

* Kun i forbindelse med telematiksystemet FleetBoard®, der fås som ekstraudstyr.
** En BlueEfficiency Power-serviceydelse.